Wextra Oy on toimintansa alusta alkaen toiminut erätuotteiden parissa. Kaikki on aikoinaan lähtenyt koiratutkapantojen myynnistä ja vuosien varrella olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme.

Vuoden 2014 alussa avasimme erämyymälän Seinäjoelle. Samalla otimme uusina tuotteina myyntiin metsästyspuolen asusteet. Edustammekin tällä hetkellä seuraavia tunnettuja vaatemerkkejä kuten Sasta, Härkila, Chevalier, Pinewood, Bearskin.

Koira-GPS -pannoissa edustamme kaikkia tunnettuja merkkejä Suomessa. Meillä on koiratutkien takuuhuoltopiste Seinäjoella, jossa huollamme Ultrapointin/Ultracomin koiratutkia. Näin pystymme palvelemaan eränkäynnin kulkijaa myös hänen ongelmatilanteissa.

Keväällä 2017 yhdistimme WextraHunterin ja Eräkellarin verkkokaupan yhdeksi ja samalla WextraHunter -nimi jää unholaan. Palvelu kuitenkin jatkuu vähintäänkin entisellään ja tutut tuotemerkit pysyvät tarjonnassa.

Tule tutustumaan Eräkellarin myymäläämme osoitteessa.

Eräkellari Oy
Rengastie 2A
60120 Seinäjoki
Puh: 044 522 6009

Timo Autio
Tuotepäällikkö/erätuotteet
050 364 0404

Risto Mänty
Myynti
044 750 7070

Eräkellari Oy on täysin eränkäyntiin erikoistunut liike, josta löydät tuotteita kalastuksesta lumikenkiin ja kettupilleihin. Liike on alunalkaen aloittanut toimintansa autotallista, josta se on sitten kasvanut kaikkien tuntemaksi myymäläksi keskellä Kaustisia.

Myös Eräkellarin verkkokauppa on laajalti tunnettu ja sen kautta saat kaikki samat palvelut ja tuotteet kuin myymälästäkin.

Wextran tarjontaan Eräkellari tuo vahvistuksena kattavan valikoiman erilaisia erikoistarvikkeita, sekä erittäin kattavan kalastusvälineiden valikoiman.

Eräkellarin väki on mukana järjestämässä erilaisia metsästyskoirille suunnattuja kilpailuja ja kokeita. Henkilökunnan vankka omakohtainen kokemus ja menestys näkyy myös siellä henkilökohtaisena osaamisena ja ammttitaitona palvella asiakasta.

Eräkellari Oy
Kauppatie 1
69600 Kaustinen
Puh: 044 522 6009

Eräkellari-banner

Verkkokauppaan >